Usluge

Video iz vazduha

Video from the air     Nudimo usluge snimanja video materijala visoke rezolucije iz vazduha, takozvanog "helio snimanja". Snimanje panorama, objekata, dogadjaja kamerom visoke rezolucije. Videom iz vazduha se dobijaju snimci iz nesvakidašnje perspektve,

Opširnije...

Fotografisanje iz vazduha

Aerial photography     Nudimo usluge fotografisanja iz vazduha profesionalnim aparatom visoke rezolucije do visina od 300m. Fotografije objekata, terena, događaja i svega ostalog što bi vama bilo interesantno možete dobiti odmah po sletanju letelice.

Opširnije...

izrada i iznajmljivanje steadicam-a

      Usluga izrade i snimanja sa steadicam stabilizatorom kamere. Sa našim stabilizatorom kamere je moguće uraditi neverovatne kadrove samo iz ruke. To je alatka koju bi morao imati svako ko se iole ozbiljnije bavi videom ili fotografijom.

Opširnije...

Izrada i opremanje letelice

     Kompletna letelica je plod našeg dugogodišnjeg iskustva i veoma dobro opremljene radionice. Letelica je namenski radjena za snimanje iz vazduha (helio snimanje), od najboljih materijala i bez kompromisa.

 

Opširnije...

Mapiranje terena

Mapping the terrain     Mapiranje terena se vrši niskim preletom letelice iznad određenog terena, gde se istovremeno vrši HD snimaje terena i kreiranje GPS fajla za kasniju uoptrebu. Po završenom letu klijent dobija video snimak preleta terena u visokoj rezoluciji i GPS fajl.

Opširnije...

Letenje u spasilačke svrhe

Flying in rescue     Našom letelicom je moguće vršiti pretragu terena u spasilačke svrhe, gde se letelicom vrši prelet i snimanje odredjenog terena u visokoj rezoluciji. Tip letelice i način letenja koji mi vršimo je identičan kao što koriste razne spasilačke službe u svetu.

Opširnije...

Strana 1 od 2

Kontakt Informacije

Flyingcam - snimanje iz vazduha
Tel: +381 13 83 63 48 
Mob: +381 63 36 63 10
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Flyingcam - najnoviji video

Novosti -flyingcam